HOĆE DA SE PORODI U UŽIVO PROGRAMU? Učesnica Elite donela ODLUKU? Ulazi u Elitu 8 i DONOSI na SVET BEBU uz USLOV
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

DA LI JE REALNO OVO?

HOĆE DA SE PORODI U UŽIVO PROGRAMU? Učesnica Elite donela ODLUKU? Ulazi u Elitu 8 i DONOSI na SVET BEBU uz USLOV

On je izneo planove o učešću plavokose takmičarke u novoj sezoni "Elite"

Objavljeno:

Učesnici "Elite", Lepi Mića i Marko Đedović, obavili su razgovor tokom kog su pomenuti budući roditelji, Milica Veličković i Borislav Terzić Terza, koji bi mogli da uđu u "Elitu" zajedno sa svojom bebom.

Đedović je izneo planove o učešću plavokose takmičarke u novoj sezoni "Elite". On je otkrio da je predložio Milici ideju da uživo snime njen porođaj u bolnici, uz potpisani sporazum za snimanje.

- Možda ih dete i spasi, ko zna. Možda ih spasi trojki i ostalih trica i budalaština. Možda im je to znak Božiji - kazao je Marko.

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- I ja isto to mislim - rekao je Mića.

- Rekao sam ja juče Milici sve. Ona kuka, plače, ne zna kako će i šta će. Ja joj rekoh da se ne sekira ništa, idemo sledeće sezone uživo porođaj, bolnica. Potpišeš sporazum za snimanje. Ona mi kuka da joj ne snimaju ono dole, ja joj rekoh da neće to pobogu, nego da će da snimaju kao ono što muškarci snimaju u sali - nadovezao se Đedović.

- Dobro si joj rekao - odgovorio mu je Pržulj.

- I lepo je ovde, tu joj je dete, živi bolje nego što bi napolju. Kad izađete dete će već imati šest meseci, lepo zaradite i babe već mogu da uskaču . Rekao sam joj da ću predložiti ovu ideju - rekao je Marko.

Podsetimo, Milan Milošević je u ponedeljak pred "Pretres nedelje" doneo test za trudnoću u Belu kuću kako bi se saznalo da li će Milica Veličković i Bora Terzić Terza postati roditelji.

Bonus video:

49:58

REDAKCIJA 16.05.2024. 3. DEO

(Espreso / Srbija danas/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.